Krachtige tools voor je website die je helpen schrijven, wat en waar je maar wilt.

 • Kies een abonnement dat bij je past
 • Pas zo veel of zo weinig aan als je wilt
 • Krijg ondersteuning wanneer je die nodig hebt
 • Vertel je verhaal
Aan de slag

Aan de slag

 1. Maak een krachtige website

  ... of een blog, of een combinatie van beide. Een persoonlijke blog, portfolio, of een website voor je bedrijf: de keuze is aan jou.

 2. Abonnementen voor ieder budget

  Start gratis. Upgrade voor geavanceerde personalisatie, beveiliging en SEO-hulpmiddelen, of blijf WordPress gratis gebruiken!

 3. Aangepaste domeinen

  Voeg een aangepast domein toe om je eigen plekje op internet te creëren en beheer het rechtstreeks vanuit WordPress.com.

Je bent in goed gezelschap

Meer dan 43% van alle websites worden gehost door WordPress. WordPress.com is de thuishaven voor iedereen, van nieuwe bloggers en ondernemers tot grote merken zoals TIME, TED en Spotify.

Laat je visie werkelijkheid worden

Honderden thema's

Kies uit honderden aanpasbare thema's, iedere week komen er nieuwe bij.

Voor mobiele telefoons

Maak je website met één klik beschikbaar voor mobiele telefoons of kies uit een breed assortiment aan responsieve thema's, die er overal goed uitzien.

Snelle, vriendelijke ondersteuning

Krijg deskundige hulp: ons Happiness Engineers-team staat voor je klaar.

Hulp wanneer je wilt

Ondersteuning is te allen tijde beschikbaar via e-mail en onze communityforums. Voor mensen met een betaald abonnement, staan Happiness Engineers klaar via live chat voor directe ondersteuning.

Vertel je verhaal

Zorgeloos schrijven

Onze editor is snel, intuïtief en bewaart je werk om de paar seconden, zo mis je nooit een woord.

Upload of integreer media

Sleep afbeeldingen naar berichten en pagina's. Maak fotogalerieën van designer-kwaliteit. Integreer audio, video en meer.

Apps voor mobiele telefoons en computers

Bewerk je site overal met apps voor mobiele telefoons en computers, beschikbaar voor iOS, Android, Mac, Windows en Linux.

Bezit je content

Wat je op WordPress.com maakt, is alleen van jou. Exporteer je content wanneer je maar wil. Waar je ook heen gaat, je content reist met je mee.

Zoek je fans

 1. Sociaal delen geïntegreerd

  Verstuur automatisch berichten naar Twitter, Facebook en meer, en voeg sociale hulpmiddelen toe zodat je lezers je content kunnen delen.

 2. Uitgebreide statistieken

  Leer aan de hand van uitgebreide statistieken je bezoekers beter kennen: waar ze vandaan komen, wat ze lezen en wanneer ze je site bezoeken.

 3. Geoptimaliseerd voor zoekmachines

  Maak het eenvoudig voor nieuwe fans je te vinden met geïntegreerde sitemaps en andere SEO-hulpmiddelen. Het enige dat je hoeft te doen is publiceren.

De grootste online community is hier bij ons

WordPress.com heeft miljoenen gebruikers. Met de WordPress.com Reader kunnen ze je vinden en kan jij fascinerende nieuwe dingen vinden om te lezen.

Maak vandaag nog een blog of website boordevol functies

Aan de slag